Hava Durumu

Bursaspor'un yedekleri sınıfta kaldı

Avusturya kampındaki 4. hazırlık maçında Bursaspor, İtalya 3. Lig ekibi Südtirol'ü Stancu, Deniz ve Batalla'nın ilk 24 dakikada attığı gollerle devirdi. Rakibin tek sayısı ise Dallago'dan geldi.

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2017 09:15
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2017 09:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'un yedekleri sınıfta kaldı

Timsah'ı zayıf rakibi karşısında ilk yarıda tecrübeli futbolcuları taşırken, yedekleri sınıfta kaldı

TİMSAH ETKİLİ BAŞLADI

Bursaspor, Avusturya kampındaki 4. hazırlık maçında dün İtalya 3. Lig takımlarından Südtirol ile karşı karşıya geldi. İtalya sınırları içerisinde bulunan Prati bölgesindeki Sportlangen Wiesen Stadı'nda oynanan karşılaşmaya istekli başlayan Yeşil Beyazlılar, 6. dakikada golü buldu. Batalla'nın pasında topla buluşan Bogdan Stancu, ceza sahasına girer girmez şutunu çekti ve kalecinin solundan meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 1-0. Baskısını sürdüren Le Guen'in talebeleri Jorquera ve Batalla'yla rakip kaleyi yoklamaya devam ederken, 17'de Stancu'nun kullandığı frikiği kaleci Offredi son anda çıkardı.

DALLAGO'YU TUTAMADIK

Mücadelenin 18. dakikasında ise fark 2'ye çıktı. Titi'nin pasıyla sağ kanattan hareketlenen John, topu penaltı noktasına gönderdi. Deniz'in golü durumu 2-0'a getirdi. 23'te ise Jorquera'nın ortasında bu kez Batalla, arka direkte topu iyi takip ederek kafayla rakip fileleri havalandırdı ve farkı 3'e çıkardı. İlk yarıyı 3-0 önde kapatan Bursaspor, ikinci devreye farklı bir on birle başladı. Tutuk bir görüntü çizen Yeşil Beyazlılar, 70'te Berat'ın ortasında Faty'in volesi direkten dönünce devredeki tek etkili şutunda da golü bulamadı. Südtirol, 89'da Dallago'nun golüyle maçın skorunu tayin etti: 3-1.

10 KİŞİ TAMAMLADI

Südtirol ile oynanılan maçın 80'inci dakikasında Ertuğrul Ersoy sakatlandı. Teknik direktör Paul Le Guen oyundan çıkan genç kramponun yerine kimseyi sahaya sürmedi. Yeşil Beyazlılar karşılaşmayı 10 kişiyle tamamladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.