Hava Durumu

Bursaspor'dan Mbaye'ye veto

Sağbek arayışlarını tüm hızıyla sürdüren Bursaspor'da gündeme gelen Ibrahima Mbaye veto yedi. Senegalli futbolcu teknik direktör Le Guen'e soruldu, Fransız teknik adam ise bu transfere izin vermedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2017 09:58
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2017 09:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'dan Mbaye'ye veto

Senegalli futbolcu önerildi, Le Guen beğenmedi...

LE GUEN İSTEMEDİ

Bursaspor'da merakla beklenen sağbek transferinde önemli bir gelişme yaşandı. İtalya'nın Bologna takımında forma giyen Senegal asıllı futbolcu Ibrahima Mbaye, Yeşil Beyazlı kulübe önerildi. Piyasa değeri 3 milyon Euro olan 23 yaşındaki futbolcu için, Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen'den olumlu rapor çıkmadı. Le Guen'le görüş alışverişi yapan yönetim, Fransız teknik adamdan istediği yanıtı alamadı.

3.5 MİLYON €'YA GİTTİ

Le Guen'in, "İstemiyorum" dediği ve transferine izin vermediği Ibrahima Mbaye, Inter'in altyapısından yetişmiş ve 2015 yılında 3 milyon 500 bin Euro bonservis bedeli ile Bologna'ya transfer olmuştu. Sağbekte forma giyen genç futbolcu, geçen sene Serie A'da 16, İtalya Kupası'nda da 1 maçta forma giydi ve toplamda bin 156 dakika sahada kaldı. Mbaye'nin son 3 sezondur 20'nin üzerinde maça çıkmaması dikkat çekti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.