Hava Durumu

Bursaspor'dan Kayode hamlesi

Jens Larsen'i beğenmeyen Paul Le Guen yarın Stefan Ristovski'yi izleyecek. Yönetim ise gündeme yeni bir forveti aldı. Bursaspor, Avusturya Wien forması giyen Nijeryalı Olarenwaju Kayode için nabız yokluyor. Bu transferde karar Tomas Necid'in durumuna göre verilecek

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2017 08:21
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2017 08:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'dan Kayode hamlesi

Bursaspor Başkanı Ali Ay transferde geç kaldıklarını kabul ettiğini belirten açıklama yaparken, Yeşil Beyazlılar'da arayışlar devam ediyor. Önceki gün teknik direktör Paul Le Guen Avusturya Wien forması giyen Jens Stryger Larsen'i izledi ancak Fransız çalıştırıcı Danimarkalı sağbekin performansından memnun kalmadı.

Le Guen Larsen'le ilgili yönetime olumsuz raporu verdi. Önceliğin tanındığı mevki konumuna gelen sağbekte yarın önemli bir gelişmenin daha yaşanması bekleniyor. Le Guen yarın akşam Salzburg ile Rijeka arasında oynanacak maçta Rijeka forması giyen Stefan Ristovski'yi mercek altına alacak.

PAZARLIKLAR SÜRÜYOR

Daha önce de ismi gündeme gelen 25 yaşındaki Makedon sağbek için gelen olumlu referansları değerlendiren Le Guen son kararını vermek amacıyla Ristovski'yi izleyecek. Bursaspor'un bir diğer gündem maddesi ise sürpriz bir isim. Le Guen önceki gün bonservisi Avusturya Wien'de olan Olarenwaju Kayode'yi izlemek istedi ancak Nijeryalı forvet Altach maçında forma giymedi. Bu oyuncuyla ilgili karar Tomas Necid'in durumuna göre karar verilecek. Avusturya kulübünün Kayode için 2,8 milyon Euro bonservis talep ettiği öğrenildi. Yeşil Beyazlılar bu rakamı düşürmeyi ve taksitler halinde ödemeyi kabul ettirmeyi planlıyor.

Bursaspor'un yakından ilgilendiği Olarenwaju Kayode 24 yaşında ve 1,74 boyunda. Nijerya Milli Takımı'nda 2 kez forma giyen genç futbolcu, kulüp kariyerinde ise 116 resmi maçta 48 gol attı. Kulübüyle sözleşmesi 2019'da bitecek Kayode bugüne kadar, ASEC Mimoras, AFAD Djekanou, Luzern, Heartland, Maccabi Netanya formalarını giydi. Avusturya Wien'de kariyerinin en parlak günlerini geçiren Nijeryalı futbolcu iki sezonda oynadığı 85 maçta 37 kez fileleri havalandırdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.