Hava Durumu

Bursaspor'da kombine hareketliliği

Bursaspor'da kombine bilet satışında son iki gün içinde yaşanan gelişmeler Yeşil Beyazlı camiayı sevindirdi. OSB'lerin ve taraftarın gösterdiği ilgiye Başkan Ali Ay teşekkür etti

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2017 09:15
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2017 09:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da kombine hareketliliği

İki gün içindeki toplu alımlarla sayı 20 bine yaklaştı

TOPLU ALIMLAR ARTTI

Bursaspor yarın sezonun ilk iç saha maçında Alanyaspor'un karşısına çıkacak. Geçen yılı sancılı bir şekilde atlatan Yeşil Beyazlı camiada bu karşılaşma öncesi herkesin merak ettiği konu tribünlerin dolup dolmayacağı. Bu konuda iki gün içinde Bursaspor'u sevindirici gelişmeler oldu. Toplu kombine alımında Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) 5 bin 300 kombineye ulaştı. Bazı organize bölgeleri de düzenlenen kampanyaya destek verdi. Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi 171, Deri OSB de 505 adet kombine satın aldı. Bursaspor'a bir destek de Bursa Ticaret Borsası'ndan geldi.

ALİ AY'DAN TEŞEKKÜR

Bursa Ticaret Borsası 700 adet kombine alımı yaptı. Taraftarlar da gerek bireysel gerek toplu alımlarla takımlarının yanında olduğunu gösterdi. Yeşil Beyazlı renklere gönül verenlerin de desteğiyle toplam satılan kombine bilet rakamı 20 bine yaklaştı. Bu sayının daha da artması bekleniyor. Başkan Ali Ay, hem kombine bilet alımını organize eden BTSO Başkanı İbrahim Burkay'a, hem diğer OSB başkanlarına, sanayicilere, kurum ve kuruluşlara ayrıca Bursaspor taraftarına gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

DOSAB ÖRNEK OLDU

Bursaspor'da bu sezon öncesi BTSO'nun düzenlenen kombine bilet kampanyasına Bursa'da faaliyet gösteren sanayi bölgeleri içinde en büyük desteği Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi (DOSAB) verdi. Yeşil Beyazlı kulübe daha önce halen kullanılan takım otobüsünü hediye eden, sanayi bölgesinin de girişinde sürekli Bursaspor bayrağını dalgalandıran DOSAB aldığı 2 bin 220 adet kombine ile kampanyanın öncüsü oldu. Diğer sanayi bölgeleri için de örnek teşkil eden DOSAB'ın Bölge Müdürü Serhat Şengül, bölge olarak Bursaspor'a desteklerinin süreceğini, kombine bilet satın alarak bu anlamda üzerlerine düşen görevi yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

KOMBİNE BİLET ALAN KURULUŞLAR

BTSO 5.300
DOSAB 2.220
ULUDAĞ OSB 1.000
Y.ÇEVRE ARITMA 1.000
TİCARET BORSASI 700
DERİ OSB 505
NOSAB 171
KOSAB 130
HOSAB 60
GÖRSİAD 15

TOPLAM: 11.101

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.