Hava Durumu

Bursaspor'da Fransız rüzgarı

Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen imza töreni ile Paul Le Guen Bursa-spor'un resmen yeni teknik direktörü oldu. Fransız çalıştırıcı, "Ben bir hayalperest değilim, gerçekçi bir adamım. Zor geçen bir sezondan sonra bizim atacağımız ilk adım toparlanma adımı olacak" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2017 07:50
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2017 07:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da Fransız rüzgarı

Barış YALIM'ın haberi...

Resmi sözleşmeyi imzalayan Paul Le Guen, "Dev bir kulübe geldiğimin farkındayım" dedi 'Ama gerçekçi bir adamım' diyerek şu ifadeyi kullandı:

ÇOK GÜVENİYORUM

Bursaspor sonunda muradına erdi... Yeşil Beyazlı kulüp, Fransız teknik adam Paul Le Guen'le 2 yıllık sözleşme imzaladı. Özlüce Tesisleri'nde yapılan imza törenine Başkan Ali Ay, yöneticiler ve taraftar katıldı. "Hocamıza Bursaspor'u tercih ettiği için teşekkür ederim" diyerek sözlerine başlayan Ali Ay, "10 günden beri hocamızla temas halindeydik. Arkadaşlarımız gittiler, telefonla konuşuldu. Daha önce bir kulüple anlaşmak üzereydi. Ama o bizi seçti. Paul Le Guen bütün dünyanın tanıdığı çok iyi bir isim. Bursaspor tarihinde dünya çağında tanınmış birkaç hocadan bir tanesi. Kendisine çok güveniyorum. Yeni bir kadro oluşturacağız. Artık kötü günler görmek istemiyorum" dedi.

DEV BİR KULÜP

Paul Le Guen ise şunları söyledi: "Büyük ve dev bir kulübe geldiğimin farkındayım. Sizin de bundan emin olmanızı istiyorum. Burada hedefler yüksek ve ben bu baskıda çalışmaya hazırım. Kulüpte bulunan herkesin pozitif enerjisini takıma yansıtması gerekiyor. Burası büyük bir taraftara sahip. Bu taraftarı mutlu etmek için elimden gelen her şeyi yapacağım. Başarılar kazanmak için ben de sizin kadar istekliyim. Ben bir hayalperest değilim, gerçekçi bir adamım. Zor geçen bir sezondan sonra bizim atacağımız ilk adım toparlanma adımı olacak. Siz ne kadar istekliyseniz ben de o kadar istekliyim bunların kazanılması adına. Anahtar kelime, birlik. Güçlü bir kadro kuracağız ve en iyilerle rekabet edeceğiz."

Teknik ekibine 3 isim getirecek

Teknik ekibi ile ilgili de bilgi veren deneyimli teknik adam, "Buradaki ekibe güveniyorum. Mustafa Hoca ve İsmail Hocamız ile konuştum. Ekibim ile de görüştüm. Yardımcım, kaleci hocam ve fizyoterapistimi getireceğim. Burada uyum yakalayıp, üretken bir çalışma ortamı elde etmek istiyoruz. Son olarak burada belli kelimeler söyleyip, 'Biz aya gideceğiz' demek istemiyorum. Başarıya gitmemiz açısından ben her şeye elimi atacağım. Sizlerle çalışmayı dört gözle bekliyorum. Sizin yüzlerinizde gülümseme oluşturmak istiyorum" dedi.

Geçmişte ne yaptıkları önemli değil

Transferde adı geçen Asamoah Gyan ve Alex Song gibi isimlere ilişkin sorulan sorulara ise Fransız çalıştırıcı, "Alex Song benim de beraber çalıştığım bir oyuncu. Burada kararı biz vereceğiz. Bugün isimlerden bahsetmek istemiyorum. İkisi de büyük kulüplerde oynamış oyuncular. Biz geleceğe odaklanmalıyız. Geçmişleri iyi oyuncular ama bize gelecekte ne vereceklerine odaklanmamız gerekiyor. Biz üretken futbol oynamaya çalışacağız" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.