Hava Durumu

Bostock'dan açıklama "Benim iradem değil"

Fransız çalıştırıcının Ankara'da sahaya sürmediği John Bostock yaşanan durumun şaşkınlığını yaşıyor. Formsuz Mikel Agu'nun oynatılıp Bostock'un kulübede tutulması ise kafaları karıştırmaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2018 08:17
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2018 08:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bostock'dan açıklama "Benim iradem değil"

TARTIŞMA YOK AÇIKLAMASI

Bursaspor Osmanlıspor'a 2-1 yenilirken teknik direktör Paul Le Guen'in bu karşılaşmadaki oyuncu tercihi ve konuyla ilgili yaptığı açıklama gündeme oturdu. Fransız çalıştırıcının Kayserispor maçını kazanan kadronun iyilerinden John Bostock'u yedek soyundurup formsuz olmasına rağmen Nijerya Milli Takımı'na da çağırılmayan Mikel Agu'yu ilk 11'de sahaya sürmesi büyük eleştirilere neden oldu. Le Guen'in özellikle Bostock tercihiyle ilgili gelen sorular üzerine yaptığı kafa karıştıran açıklamalar da Fransız çalıştırıcı ile İngiliz krampon arasında bir tartışma yaşandığı şeklinde yorumlandı. Ancak Ali Ay yönetimi kesinlikle bir böyle bir durumun söz konusu olmadığını iddia etti.

TAKİPÇİLERİNE DUYURDU

John Bostock da Osmanlıspor maçında kendisine ilk 11'de forma verilmemesini sosyal paylaşım hesabında yaptığı bir cümleyle değerlendirdi. İngiliz futbolcu Le Guen'in yaptığı tercihi takipçilerine 'Benim iradem değil' sözleriyle değerlendirdi. John Bostock'un bu sözleriyle Fransız teknik adamın kendisini oynatmamasına şaşırdığı ve gelen yorumlar üzerine ortamın daha da gerilmemesi adına böyle bir açıklama yapma gereği duyduğu şeklinde yorumlandı. Bursaspor'a ara transfer döneminde gelen ve sergilediği futbolla kısa zamanda taraftarın sevdiği, takımın da ihtiyacı olan bir oyuncu profili çizen John Bostock'la ilgili Le Guen'in bundan sonraki tutumu merak ediliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.